BAPO Bijeenkomst Birmingham 23/24 Sept

De jaarlijkse bijeenkomst van de BAPO (British Association for Pediatric Otolaryngology) 2021 zal plaatsvinden op 23 en 24 september in de Bramall Music Hall op de campus van de Universiteit van Birmingham. Diverse onderwerpen op het gebied van KNO zullen besproken worden tijdens de presentaties van vele internationale sprekers.

Met trots kunnen we aankondigen dat Sense Trading (MediSense) deze conferentie ook zal bijwonen met een kleine stand om onze geur- en smaaktestproducten te tonen. U bent meer dan welkom om ons te bezoeken!

BAPO Internationale Sprekers

BAPO conferenceBAPO ondersteunt clinici, stagiaires en patiënten met interesse op het gebied van pediatrische otolaryngologie. Tijdens deze conferentie zullen veel internationale sprekers aanwezig zijn.

De John Evans-lezingen zullen worden gegeven door John Russell, hoogleraar pediatrische otolaryngologie aan de universiteit van Dublin, voormalig president van ESPO en gekozen president van CEORLHNS; ook door Adrian James, hoogleraar Otolaryngologie aan het Hospital for Sick Children, Toronto. Als nieuwe toevoeging aan het traditionele programma zal er ook een presentatie zijn door dominee Cannon Mark Pryce, kapelaan van de koningin.

Het tweedaagse conferentieprogramma biedt een breed scala aan sprekers uit meerdere specialiteiten met internationale sprekers uit het VK, Ierland, Europa en Amerika.

Meer informatie over het programma is te vinden op de BAPO-website.

Welke producten laten we zien

Voor deze conferentie richten we ons met name op de geur- en smaaktesten voor kinderen. Dit is onder andere de de U-Sniff (ODOFIN) geurtest en het kinder geurwiel. Daarnaast de basissmaaktest die geschikt is voor het testen van smaak bij kinderen.

Daarnaast tonen we ook andere geurtesten zoals de uitgebreide test met Sniffin’ Sticks (ODOFIN Burghart) en de scratch-and-sniff geurtesten zoals de UPSIT geurtest (Sensonics). Ook de reuktraining kits zullen niet ontbreken.

Neemt u wel eens ademgasmonsters van kinderen? Dan hebben we daarvoor ook ademgasmonsterzakjes die we op onze stand zullen tonen.

Vragen? Laat het ons weten! We hopen je te zien in Birmingham!